Om oss

Vattenkvalité AB är en specialiserad återförsäljare av bad- och industriprodukter. Genom att erbjuda kvalitativa produkter från ledande internationella leverantörer strävar vi efter att vara ledande distributör inom segmenten bad och industri.

 

Historik

Företaget startades i början av 1980-talet runt en idé att erbjuda marknaden moderna, kreativa spillvattenanläggningar.

 

1991 köptes företaget upp av DAHL koncernen och drevs vidare under namnet DAHL Miljö AB.

 

1999 knoppades företaget av och bytte namn till Vattenkvalité AB för att framförallt erbjuda konsulttjänster och produkter inom vattenbehandling.

 

2003 specialiserades företaget ytterligare genom att fokusera produktutbudet inom analysering, beredning och transport av process-, spill- och badvatten.

 

Under 2004 och 2005 kompletterade vi vårt sortiment med drunkningslarm, vattenreningsutrustning, rengöringsmedel med mera för offentliga badanläggningar.

 

2011 fokuserade vi på att förbättra säkerheten och miljön på våra badhus samt erbjuda kvalitativa produkter från världsledande leverantörer till processindustrin.

 

2012 ingick Vattenkvalité ett samarbete med System Klarer för att distribuera deras produkter på den svenska och norska marknaden. System Klarer är en av världens ledande tillverkare av vattenrutschbanor och har per dagens datum levererat mer än 1 000 vattenrutschbanor. 

 

2014 har Vattenkvalitåe ingått ett samarbete med Aqua Drolics vilket är en del i arbetet att göra oss till en mer komplett leverantör till de svenka baden. 

 

Framtid

Vår vision är att vara ledande i utvecklingen för mer hälsosamma och säkra bad samt att vara det självklara alternativet i val av pumpleverantör.


Produkter:

Pumpar

Tel:

+46 (0)31-775 49 50

Adress:

Vattenkvalité AB

© Vattenkvalité AB 2011

 

Drunkningslarm

E-post:

info@vattenkvalite.com

 

Fiskhamnsgatan 10

Direktonline

 

Vattenrutschbanor

     

SE-414 58 Göteborg

Webbkarta

 

Kemikalier

       

Logga in

 

Vattentrning